Viking IPTV Nordic

Användarvillkor

1. Introduktion

Välkommen till vikingiptvnordic.com! Dessa villkor styr hur du använder vår webbplats och våra tjänster. Genom att gå in på eller använda våra tjänster accepterar du att följa dessa villkor.

2. Våra Tjänster

På nordiciptvbox.com erbjuder vi IPTV-tjänster av hög kvalitet med tillgång till ett brett urval av kanaler, filmer och serier. Du kan använda våra tjänster på olika enheter som TV-apparater, IPTV-boxar, smartphones och surfplattor.

3. Skapa Konto

För att få tillgång till vissa funktioner kan du behöva skapa ett konto. Du förbinder dig att ange korrekt, uppdaterad och fullständig information under registreringen samt att hålla dina uppgifter aktuella.

4. Betalning

Alla betalningar på vår webbplats behandlas säkert. Vi erbjuder flera betalningsmetoder som du kan välja mellan. Genom att ange dina betalningsuppgifter intygar du att du har rätt att använda den valda betalningsmetoden.

5. Återbetalningsvillkor

Återbetalningar erbjuds endast i specifika fall. Om du stöter på problem med våra tjänster, vänligen kontakta oss så försöker vi lösa det. Om vi inte lyckas kan en återbetalning utfärdas.

6. Användarens Ansvar

Du ansvarar för att skydda dina kontouppgifter och för all aktivitet som sker genom ditt konto. Om du misstänker att någon obehörig använder ditt konto, meddela oss omedelbart.

7. Begränsningar av Innehåll

Innehållet som tillhandahålls via våra tjänster är endast avsett för personligt bruk. Du får inte kopiera, distribuera eller använda materialet i kommersiella sammanhang utan vårt skriftliga tillstånd.

8. Villkorsändringar

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera dessa villkor vid behov. Eventuella förändringar meddelas genom att de nya villkoren publiceras på vår webbplats. Om du fortsätter använda våra tjänster efter ändringen, accepterar du de uppdaterade villkoren.

9. Begränsat Ansvar

Vi kan inte hållas ansvariga för några direkta, indirekta eller oavsiktliga skador som uppstår till följd av din användning av våra tjänster eller oförmågan att använda dem.

10. Kontakta Oss

Har du frågor om dessa villkor? Tveka inte att kontakta oss på [contact@vikingiptvnordic.com].

Scroll to Top